Bedriftene

Her finner du en oversikt over bedriftene som søker trainee fra høsten 2022. Oversikten oppdateres fortløpende.

Bedriftene

 • Admento

  Vil du jobbe i landets mest fremoverlente regnskapsbyrå i vekst? Vi ønsker medarbeidere som er ambisiøse og som ønsker å bidra med noe mer! Admento søker medarbeidere til regnskapsbransjen.

  www.admento.no
 • Astero

  Astero AS er en moderne og nytenkende kompetansebedrift som er i kontinuerlig endring for å tilpasse seg til behovene i befolkningen og arbeidsmarkedet. Vårt formål er å styrke tiltaksdeltakers muligheter til å få og beholde arbeid. Pr. i dag er det ca. 78 ansatte fagpersoner fordelt på mekanisk skreddersøm og yrkeskvalifisering.

  www.astero.no
 • Axess

  Axess Group is a global partner delivering world-class integrity solutions for the leading players in the offshore, maritime and energy industries worldwide. We provide exceptional Asset Integrity Management, Engineering Solutions, Consultancy Services, Products, Technology and Software Solutions for all topside systems.

  www.axessgroup.com
 • AXTech AS

  ​AXTech is a dynamic engineering company that supplies lifting equipment and tailor-made services to the marine and offshore industry. We offer an informal and creative working environment with good colleagues and solid core competence.

  www.axtech.no
 • BDO

  BDO er ledende på revisjon, regnskap, rådgivning og advokattjenester i Norge. Vi skal være en verdifull samarbeidspartner for våre oppdragsgivere.

  www.bdo.no/nb-no/kontorer/molde
 • Bratseth AS

  Bratseth AS er en teknisk leverandør innen prosjektering, elektro og ventilasjon. Lokalisert i Sunndal og Molde leverer vi våre tjenester i hele Møre og Romsdal.

  www.bratseth.as
 • Brunvoll AS

  Brunvoll-konsernet er en ledende maritim systemleverandør med høy eksportandel og meget god soliditet. Konsernet har lang erfaring med utvikling, egenproduksjon og service på fremdrifts-, posisjonering og manøvreringssystem for avanserte sjøgående fartøy.

  www.brunvoll.no
 • Christie & Opsahl

  Christie & Opsahl As er en innovativ prosjektutviklings- og entreprenørbedrift med spisskompetanse på utvikling og gjennomføring av alle typer bygge- og anleggsprosjekter

  www.christie.no
 • Cinderella Eco Group

  Cinderella Eco Group er et familiekonsern lokalisert i Midsund utenfor Molde i Romsdal. Med våre 65 ansatte har Cinderella Eco Group snart 25 års erfaring med det norskproduserte forbrenningstoalettet Cinderella, en økologisk totalløsning for håndtering av toalettavfall.

  www.cinderellaeco.com/no-no
 • Consto Molde

  Consto er et av Norges ledende konsern innenfor bygg og anlegg. Consto har også byggvirksomhet i Sverige. Konsernet har over 1000 ansatte i Sverige og Norge.

  www.consto.no
 • Elinett AS

  Elinett er ca 90 ansatte med hovedkontor i Molde og avdeling i Eidsvåg. Vår forretningsidé er: Kostnadseffektiv forvaltning, utbygging og drift av nett for distribusjon av energi. Vi har 31.900 kunder i kommunene Molde, Hustadvika, Aukra og Gjemnes.

  www.elinett.no
 • Elmo Teknikk AS

  ELMO Teknikk AS er et ledende teknisk installasjonsselskap i regionen innen bygg og anlegg – til lands og til vanns.

  www.elmo.no
 • Glamox

  Glamox er et norsk industrikonsern som utvikler, produserer og distribuerer profesjonelle belysningsløsninger for det globale markedet. Glamox-konsernet er en ledende leverandør til verdens marine og offshore-markeder, og en betydelig leverandør til det profesjonelle byggmarkedet i Europa.

  www.glamox.com
 • Kraftmontasje AS

  Kraftmontasje AS er en av Norges ledende entreprenører innen energinett og tunellinstallasjoner. Vi er lidenskapelig opptatt av solid prosjektgjennomføring, sikkerhet, teknologi, kostnadseffektive løsninger, bærekraft, krevende fysisk arbeid og fornøyde kunder.

  www.kraftmontasje.no
 • Linjebygg AS

  Altrad Linjebygg leverer tjenester og komplette prosjekter innen inspeksjon, vedlikehold og modifikasjoner til olje- og gassektoren, både offshore og onshore.

  www.linjebygg.no
 • Maritech Systems AS

  Maritech er markedsleder innen utvikling og leveranse av forretningssystemer til sjømatnæringen og leverer løsninger til mange av de største og ledende sjømatselskapene.

  www.maritech.com
 • Molde Bærekraftshub (Møre og Romsdal fylkeskommune)

  Molde Bærekraftshub er under stifting og vil i første omgang være 100% eigd av Møre og Romsdal fylkeskommune (MRFK) Selskapet skal jobbe for å utvikle en bærekraftig byggeindustri i Møre og Romsdal i tett samarbeid med R8Me AS. Ved oppstart vil selskapet ha to tilsatte, samt at der etterhvert vil være 2 tilsatte i R8Me ved samme lokalitet.

  www.mrfylke.no
 • National Oilwell Varco

  National Oilwell Varco er et multinasjonalt selskap lokalisert i Houston, Texas. Bedriften designer og produserer bore- og håndteringsutstyr for landbaserte og offshore oljeborerigger og også alle vanlige mekaniske komponenter til slike rigger. Selskapet driver også et antall tjenester for oljeindustrien, som brønn- og rørinspeksjoner. Det norske selskapet National Oilwell Varco Norway AS ble stiftet i 1985 og har hovedkontor i Kristiansand, med underavdelinger i Stavanger, Asker og Molde.

  www.nov.com/home.aspx
 • Nofence AS

  Nofence er en engasjert gjeng som brenner for å utvikle teknologi som gjør det lett å ha dyr på beite, og samtidig ivareta god dyrevelferd og miljøet. Dette er viktig både for oss og for kundene våre. Vi er opptatt av at bruk av våre løsninger kan bidra til en miljøgevinst som er langt større enn om alle fossilbiler ble erstattet med elbiler. Vi er stolte av å være de første i verden som har utviklet en digital gjerdeløsning som er i vanlig salg - hos oss får du muligheten til å være med på reisen fra startup til scaleup og internasjonal satsning!

  www.nofence.no
 • Norconsult

  Norconsult er Norges største og en av Nordens ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter. Vi jobber innen samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Norconsult i Møre og Romsdal teller ca.130 personer innen forskjellige fagdisipliner og satsing på tverrfaglighet er et sentralt tema.

  www.norconsult.no
 • Omya Hustadmarmor

  Omya Hustadmarmor er en ledende global produsent av industrimineraler og en verdensomspennende distributør av spesialkjemikaler.

  www.omya.com
 • Oshaug Metall

  Oshaug leverer kvalitetspremiert støpegods og ferdig maskinerte komponenter i NiAl-bronse på inntil 2.5 tonn. Vår materialteknologiske kompetanse og satsing på innovasjon har ført til høy anerkjennelse blant verdens ledende propellprodusenter. Vi er først og fremst kjent for våre propellkomponenter, men kan også levere produkter til olje- og gassrelatert industri. Oshaug Metall har spisskompetanse på alle ledd i støpeprosessen fra spesialtilpasset design til ferdig maskinerte komponenter. Vi har i tillegg en meget fleksibel produksjon og rask responstid.

  www.oshaug.no
 • ROR IKT

  ROR-IKT er en interkommunal IKT-organisasjon for kommunene Aukra, Molde, Rauma og Vestnes med hovedkontor i Molde. Selskapet leverer IKT-tjenester til våre eierkommuner og skal sørge for at kommunene mottar stabile tjenester og gode framtidsrettede totalløsninger. De ansatte arbeider innenfor tre ulike områder: Kundeservice, Drift og Tjenesteutvikling.

  www.ror-ikt.no
 • Røberg AS

  Røberg AS er et datterselskap i Åsen & Øvrelid konsernet som er et av de største entreprenørselskapene på Nordvestlandet. Åsen & Øvrelid har hovedkontor i Førde og datterselskapene Åsen & Øvrelid Nordvest AS i Ålesund og Røberg AS i Molde. Vi teller totalt i konsernet om lag 180 tilsatte og markedet for konsernet er hele Nordvestlandet.

 • Triangel

  Triangel er et ledende miljø innen virksomhetsutvikling og digitalisering av forretningsprosesser. Våre rådgivere har fokus på fremtidsrettet teknologi, prosessoptimalisering og brukervennlighet, og bistår med fundamentet for skalerbar og effektiv forretningsdrift. For våre kunder, er dette en betryggende støtte for å ta riktige valg. Siden 1984 har Triangel bistått private og offentlige virksomheter i Norge med strategisk rådgivning og digitalisering av forretnings- og ledelsesprosesser. Triangel har kontor i Molde, Ålesund, Trondheim og Oslo.

  www.triangel.no
 • XPRO

  XPRO forestår flerfaglig prosjektadministrative tjenester og uavhengig kontroll. Deres oppdragsgivere skal ha trygghet for at prosjekter gjennomføres med: Fokus på helhet, klare ansvarsforhold, flerfaglig dekning, rollen som pådriver, god kommunikasjon, samarbeid og høyt servicenivå.

  www.xpro.as/#om-oss